top of page
0_LOGO_NOVO.PNG

Ozelenitev notranjih in zunanjih površin

  • OZELENIMO VAŠ DOM IN POSLOVNE PROSTORE

Nudimo vam načrtovanje, postavitev ter nego in skrb za notranjo ozelenitev prostorov z lončnicami in drugim aranžerskim okrasjem. 

 

  • POSKRBIMO ZA UREJEN IN NEGOVAN IZGLED ZUNANJIH POVRŠIN VAŠEGA DOMA IN POSLOVNIH STAVB

V naše roke lahko prepustite urejanje in nego okolice vašega doma in drugih zunanjih površin ter svetovanje za zasaditev okolice, glede na lego in vaš življenjski ritem. Zasaditev opravimo na podlagi naših dolgoletnih izkušenj. Na naši domači vrtnariji pa najdete tudi mnogo atraktivnih rastlin, dišavnic, trajnic in sadik zelenjave, ki jih lahko naročite ali kupite v naši poslovalnici.

 

  • UREJANJE IN SKRB ZA GROBOVE

Sprejemamo enkratna, mesečna ali letna naročila za zasajanje in skrb grobov. Poskrbimo za redno čiščenje, osvežitev nasada, menjavo svežega cvetja v vazi, prižig svečk in dostavo aranžmajev ter cvetličnih nasadov ob posebnih trenutkih leta.
 

  • SVETOVANJE O SKRBI IN NEGI RASTLIN

Se tudi vam dogaja, da vaše lončnice ne uspevajo tako lepo kot sosedove? Da vaša najljubša cvetlica kar ne zacveti? Ne veste kaj je najbolj primeren izbor cvetja za vašo dnevno dobo? Katere rastline zasaditi v balkonska korita? Kako pripraviti in urediti vrt? Na vsa ta in njim podobna vprašanja z veseljem odgovorimo in vam pomagamo poiskati rešitve.

bottom of page